Mute Forest - Deforestation (2015)

Electronic / Folk
Label: Lost Tribe Sound

1. Deforestation (4:37)
  2. Automatism (5:35)
  3. Back of Cave (5:04)
  4. I Will Never Fully Remember the Way (5:19)
  5. Impersonating a Firefighter (5:05)
  6. Vine Covered Windows and Doors (4:43)
  7. Various Lake Contents (4:24)
  8. Distracted by My Contorted Reflection (3:28)
  9. From God, to Kane, to Seth (4:11)
avatar van Broem
Prima album wat ik heb opgepikt via een andere site (kom d’r maar in brt) Ik moest even wennen aan de fluisterstem van de zanger maar het totaalplaatje klopt. Mooie combi van folk en electronic. Erg ingetogen maar voldoende boeiend. Neig nog naar 4* maar voorlopig met 3,5* een dikke voldoende.

avatar van brt
brt
Ah, je hebt em toegevoegd, tof Broem! Kan ik meteen mijn stem geven

Ja het is inderdaad heel erg ingetogen, en ook sfeervol vind ik. Daarom draai ik dit vaak later op de avond. Album groeit wel naarmate je het vaker draait. En heeft ook een hoge houdbaarheidsdatum, vandaar ook mijn hoge stem.

Check ook zijn band Mombi (album: Wounded Beats). Geproduceerd door Helios, en klinkt ook erg fijn.