Tic Tac Toe - Best of Tic Tac Toe (2006)

geen stemmen

Duitsland
Pop / Hip-Hop
Label: Sony

1. Ich Find Dich Scheisse [Radio Version] (3:35)
  2. Mr. Wichtig (3:40)
  3. Ich Wär So Gern So Blöd Wie Du (3:49)
  4. Verpiss Dich [Single Mix] (4:05)
  5. Leck Mich Am A, B, Zeh [Single Mix] (3:34)
  6. Funky [Single Mix] (3:46)
  7. Ist der Ruf Erst Ruiniert (3:41)
  8. Warum [Single Mix] (3:21)
  9. Nie Wieder [Single Version] (3:02)
  10. Beruf Sohn (3:25)
  11. Du Hast den Schönsten (3:55)
  12. Bitte Küss Mich Nicht (3:36)
  13. Isch Liebe Disch (3:24)
  14. Morgen Ist Hete Schon Gestern [Original Version] (4:26)
Jocharo-T
Mijn zusje en ik mochten vroeger van onze ouders een CD-Single uitzoeken. Ik koos voor de Single They Don't Care About Us van Michael Jackson en mijn zusje koos voor Ich Find Dich Scheisse van Tic Tac Toe. Het woordje Scheisse zat erin en dat was hartstikke grappig natuurlijk als je 10/11 jaar bent. De B-kant van de CD-Single was het nummer Warum?. Ondanks dat ik de Duitse taal zo'n beetje de lelijkste taal ter wereld vind, heb ik dat altijd wel een bijzonder en beklemmend nummer gevonden. Ik ben de Duitse taal niet echt machtig, maar als ik het goed heb ging het over de zelfmoord van een vriend van hun die onder invloed van drugs was. De rest ken ik niet echt en ik voel ook niet de behoefte om het te gaan luisteren.