Mayhem - Daemonic Rites (2023)

1 stem

Noorwegen
Label: Century Media

1. Intro (1:56)
  2. Falsified and Hated (5:31)
  3. To Daimonion (3:29)
  4. Malum (4:18)
  5. Bad Blood (5:20)
  6. My Death (5:13)
  7. Symbols of Bloodswords (4:59)
  8. Voces Ab Alta (8:01)
  9. Freezing Moon (7:03)
  10. Pagan Fears (7:03)
  11. Life Eternal (7:22)
  12. Buried by Time and Dust (3:57)
  13. Silvester Anfang (1:52)
  14. Deathcrush (3:59)
  15. Chainsaw Gutsfuck (3:40)
  16. Carnage (5:00)
  17. Pure Fucking Armageddon (1:09)
avatar van Edwynn
Liverelease nummer zoveel van "The True" Mayhem. Ik word er allemaal niet warm of koud van. Ofschoon ik het vooruitstrevende studiowerk van Ordo Ad Chao, Esoteric Warfare en Daemon heb gevreten zoals een ouderling het woord van God vreet, kan ik de kille benadering van de spaarzame nummers van die latere platen maar moeilijk velen. Om over de obligate klassiekers maar te zwijgen. Want die kennen we nu wel. Of je moet antwoord willen op de vraag hoe futloos je Chainsaw Gutsfuck voor het voetlicht kunt krijgen zonder dat het bekende bruiloftsbandjesgevoel in je achterhoofd mee gaat spelen. Volgens mij moest je hier gewoon bij geweest zijn om het op waarde te schatten. Tot nu toe heeft alleen de gekte van Live In Leipzig mij weten te overtuigen als het gaat om live spul van deze Noorse metaldinosauriër.