Running On Empty schreef:
Blu-Ray Disc 3 - De blu-ray komt morgen of overmorgen aan de beurt en uiteraard verheug ik me dan enorm op de uitvoering van Foxtrot.
Ik vond het solo werk van Hackett heerlijk en de kleine improvs vond ik ook erg lekker. In Vredenburg was het ook lekker om de heren wat meer buiten de paden te gaan en hier en daar wat extra invulling te geven aan nummers. Dat werkte vooral met een nogal freaky uitvoerring van Camino Royale. Het moet, vermoed ik, voor de heren ook interessant blijven
De drum en bass solo waren overbodig, in Vredenburg overigens ook. Drums waren deze avond beter afgestemd dan met de Seconds Out Tour was het echt overheersend was en de Gitaar van Hackett als gevolg een beetje verzoop in het te harde drum geluid.
Jammer is idd dat FOF en LE zijn verplaats naar disc 1, maar dat begrijp ik dan ook wel weer qua tijd omdat het anders niet op de tweede schijf had gepast tenzij ze Watchers op de eerste CD hadden gezet (met het Selling concert hebben ze dat gedaan (eerste 2 nummers staan op CD 1 en de rest op CD 2) en dat is toch een beetje vreemd, dus om Foxtrot in zijn geheel te behouden had Hackett denk ik dan ook geen keuze).
CD is inderdaad de kers op de taart. Een fenomenale uitvoering van een klassiek album.
Het geluid van de BR is erg sterk en meer gebalanceerd dan Seconds Out die echt teveel doorschoot in het laag hier en daar. Daar heeft deze geen last van.
Wederom een top aanwinst.