Voyna - And the Heresies​.​.​. (2023)

Duitsland
Electronic / Rock
Label: Icy Cold

1. All the Dawns (5:50)
  2. Death by 1000 Cuts (4:37)
  3. Moulding Heart (4:28)
  4. So Far... (5:23)
  5. When the Silence Comes (4:33)
  6. Words (5:38)
avatar van jeanmaurice
Nieuwe EP van Voyna, sideproject van Peer Lebrecht (Golden Apes). Na de langspeler uit 2021 een vervolg met zes nieuwe songs in samenwerking met gitarist Thommy Hein. Klinkt best goed, hoewel ik geen direct verschil hoor met Golden Apes. Misschien zijn de songs wat minder opgesierd en meer recht toe recht aan zoals Death by 1000 Cuts en Moulding Heart , die laatste is zelfs nogal vals gezongen.

Alicia, Killeraapje? e.a.

And The Heresies... | VOYNA - voyna-official.bandcamp.com

avatar van Alicia
Gaat onmiddellijk op de wenslijst! Wat een stem!

avatar van Killeraapje
Ken ik niet en ook Golden Apes had ik nog nooit van gehoord. Ben het nu aan het luisteren en het eerste wat opvalt is inderdaad de geweldige stem van de zanger!.
Na deze luisterbeurt ga ik me eens verdiepen in die apen

avatar van Alicia
Wunderschön!

De laatste paar albums van Golden Apes zijn echt goed. En nu dus ook dit tweede solo werk van Peer Lebrecht. Dit komt echt door die mooie, melancholieke baritonstem van Peer. Maar niet alleen is de stem mooi, ook de liedjes zijn erg fijn en meeslepend.