Supersilent - 7 (2016)

5. 7.5 (21:37)
  6. 7.6 (7:02)
avatar van Jazper
Puntje-van-mijn-stoelmuziek.
Het is soms horten en stoten, maar dan toch met een groove. Knap gedaan. Heftiger dan de andere 2 die ik van ze ken (5 en 6),
Als ik erbij was geweest, was het denk ik onvergetelijk geweest. Gelukkig hebben we nog wel de beelden en het geluid natuurlijk.

4,5 *

avatar van GrafGantz
Jazper schreef:
Puntje-van-mijn-stoelmuziek.

Als ik op het plaatje klik staat daar 2005 terwijl ie op de site onder 2016 staat. Wat gaat hier niet goed? Die 2005 klopt qua nummering van de releases ook beter:

Supersilent - 1-3 (1998)
Supersilent - 4 (1998)
Supersilent - 5 (2001)
Supersilent - 6 (2003)
Supersilent - 8 (2007)
Supersilent - 9 (2009)
Supersilent - 10 (2010)

Misschien tijd voor een wijziging, of... ?

avatar van Jazper

Supersilent - 6 (2003)
Supersilent - 8 (2007)
Supersilent - 9 (2009)
Supersilent - 10 (2010)

Misschien tijd voor een wijziging, of... ?

Was voorheen alleen op dvd beschikbaar. En dvd's mogen niet op musicmeter. Sinds 2016 kennelijk als download beschikbaar.
Maar ziet er inderdaad best apart uit zo.

avatar van GrafGantz
Jazper schreef:

Maar ziet er inderdaad best apart uit zo.

Altijd maar die regeltjes

avatar van Tha)Sven
Met Vespestad op de drums was de band zoveel sterker. Fenomenale plaat, nu pas ontdekt dankzij de (kromme) regels van MuMe.