Patrick Park - Everyone's in Everyone (2007)

Folk
Label: Curb Appeal

1. Life Is a Song (3:50)
  2. Time for Moving On (3:44)
  3. Here We Are (3:09)
  4. Stay with Me Tomorrow (3:35)
  5. Arrive Like a Whisper (4:10)
  6. Nothing's Lost (4:29)
  7. Pawn Song (3:39)
  8. Saint with a Fever (3:07)
  9. One Body Breaks (3:43)
  10. There's a Darkness (3:21)
  11. Everyone's in Everyone (3:39)
avatar van wvv89
Het vervolg op 'Loneliness Knows My Name' dat het op commercieel vlak niet goed deed ondanks de goede kritieken.

Nu er weer goede reviews verschijnen van zijn nieuwe cd 'Everyone's in Everyone' wil Patrick Park ook succesen behalen op commercieel vlak.
Of hij dit gaat doen dat weet ik niet, maar de muziek gaat verder waar 'Loneliness Knows My Name' is opgehouden. Goed, heel erg goed zelfs. Nummers zoals Life Is A Song ( het afsluitingsnummer van de serie The OC ), One Body Breaks, Stay With Me Tomorrow, Saint With A Fever en de eerste single Here We Are zijn elke weer een plezier om te luisteren.

Ik kan niks anders zeggen dat Patrick Park het hem weer flikt. Grote klasse van deze man......

avatar van otherfool
Ik kan je enthousiasme slechts gedeeltelijk delen. Park heeft er echt een paar pareltjes op gezet (Life is a Song, Nothing's Lost en vooral het prachtige slot- en titelnummer komen in aanmerking) maar weet niet de hele plaat te boeien. Liedjes als Time for Moving On of Pawn Song bijvoorbeeld doen me niet zoveel en tekstueel weet hij me niet zo te raken als bijvoorbeeld Ray Lamontagne.

Gewoon een leuk, vrij luchtig plaatje. 3*.

avatar van wvv89
Tussen de tijd van mijn vorige bericht en nu is mijn aandacht een beetje weg van Everyone's in Everyone.
Nummers zoals Life Is A Song, One Body Breaks en Here We Are luister ik nog wel af en toe, maar de rest sla ik over.

Misschien iets te enthousiast geweest na het toch wel sterke eerste album Loneliness Knows My Name.

Van 5.0* naar 4.0*

avatar van JU2GEN
Geweldig album.

Misschien zijn de nummers op zich niet eens zo heel erg sterk maar ik vind vooral de sfeer die het album uitstraalt geweldig.

Pfoe dat slotnummer is me toch een partij mooi. It's all about the bookends here. De eerste vond ik al tijden fantastisch