Copse - Old Belief | New Despair (2023)

Metal / Rock
Label: Church Road

1. (2:06)
  2. Old Belief (5:18)
  3. New Despair (14:40)
avatar van ProGNerD
Doet me denken aan het recent door mij "ontdekte" Heretoir: heerlijke atmosferische black metal !

Mooie toevoeging aan m'n snel uitdijende black metal collectie...

avatar van ProGNerD
Net weer een keer geluisterd aangezien ze op 30 augustus MMXXIV hebben uitgebracht waarop hun beide eerdere EP's (waaronder deze) hebben gebundeld => blijft mooi !

(ook iets voor ABDrums en Apollo ?)

avatar van ABDrums
Dank voor de tag, die verzamelaar ga ik eens op zetten! In mijn herinnering overtuigde Copse me niet dusdanig om er meer aandacht aan te besteden, maar wellicht denk ik er nu anders over.

Heb je de EP Mara l Mondrem trouwens al in de toevoegrij staan (en de MMXXIV-verzamelaar)?