Dolores Keane - The Essential Collection (2007)

1 stem

25. Anthem for Ireland

26. Storm in My Heart
  27. Where Have All the Flowers Gone
avatar van potjandosie
er verschenen reeds eerder 2 "Best of" albums van de Ierse zangeres Dolores Keane. alle nummers op deze "Essential Collection" doubleren hiermee, uitgezonderd het nummer "Anthem for Ireland", een nummer van de traditionele Ierse folkgroep De Danann. Dolores Keane speelde/zong mee op 3 albums van die groep, t.w. "De Danann", "Ballroom" en "Anthem".

merkwaardig eigenlijk dat veel van die "Essential Collection" verzamelaars vooraf worden gegaan door "Best of" of "Greatest Hits" verzamelaars en door het ontbreken van bonustracks, nieuwe songs of "outtakes" 9 van de 10 keer niets toevoegen.

hoe dan ook, deze verzamelaar is alleen interessant voor de liefhebber van Dolores Keane, die nog niets van haar in zijn of haar collectie heeft.