Breaths - Floruit (2023)

1 stem

Metal / Rock
Uitgebracht in eigen beheer

1. Degeneration (1:44)
  2. Winds of Change (5:25)
  3. The Summit (5:15)
  4. Still in Dreams (5:51)
  5. We See You (6:50)

met Matt McGachy

6. The Road (5:57)
  7. The Walking Dead (1:27)
  8. Flourish (4:45)
  9. Squander (4:52)
  10. Gone Mad (6:49)
  11. At Least It's Something (4:00)
  12. Royalty of Emptiness (5:08)
  13. Ruination (7:12)
avatar van ProGNerD
Kan m'n verwachtingen niet helemaal waarmaken. Kabbelt me net iets teveel door (ook in relatie tot de lengte) zonder echt spannend te worden en tot een echte uitbarsting te komen, enkele wat stevigere stukken tussendoor daar gelaten; dat vind ik dan ook meteen de mooiste stukken. Iets meer dynamiek zou het een stuk interessanter maken wat mij betreft...

avatar van legian
Hier wil het ook niet echt landen, eigenlijk geen echt interessante nummers en het duurt en duurt maar. Na drie nummers heb ik het gevoel al een uur dit aan te horen... Iets waar de voorganger geen last van had, aangezien die de helft korter was ook. Ik betwijfel of meer dynamiek dit veel interessanter gaat maken, misschien wel wat makkelijker om te beluisteren. Maar ik laat deze lekker langs me heen gaan.