M.O.D. - Red, White & Screwed (2007)

Label: Index

1. Balls on Bread (3:10)
  2. Alphabet City Stomp (2:54)
  3. Red, White & Screwed (4:00)
  4. Dance Around with Snakes (2:35)
  5. The Big It (4:16)
  6. Hardcore Harry (2:23)
  7. I Gotta Get Away (3:49)
  8. Speaking Truth to Power (2:38)
  9. Jose Can You See? (3:26)
  10. Suicide Bomb Pop (4:04)
  11. Bullshit Politics (4:35)
  12. We Are Nothing (2:59)
  13. G.L.E.T. (Greatest Lies Ever Told) (4:40)
  14. Goddess / Devil (Bonus) (3:16)
avatar van paulisdik
Ik heb een half uur geleden voor het eerst een nummer gehoord van deze nieuwe album van M.O.D , dat was het nummer "Speaking Truth to
Power'' .
Dat ik eigenlijk een zeer matig nummer vond vooral door de vocalen van Milano Dat verre van geweldig klinkt.

avatar van Dexter
Als je niet gezegd had dat ik er niet op had gestemd, zou ik 'm glad zijn vergeten. Al een paar maanden terug beluisterd en ik was er niet zo heel erg van onder de indruk (waarschijnlijk dat ik 'm daarom vergeten ben Wel vermakelijk verder, maar 3* vind ik meer dan genoeg. (The Big It en Hardcore Harry zijn wel erg tof )