Russ - SANTIAGO (2023)

11. Distracted (3:46)

12. Tunnel Vision (3:38)

13. The Wind (5:00)
avatar van Yestsida
Mijn eerste uitstapje in zijn discografie dat niets met de CHOMP-serie te maken heeft.

Dit is veel rustiger en melodischer dan de CHOMP-projecten. Op SANTIAGO waagt Russ zichzelf meer aan zingen, harmoniëren en experimenteert hij met veel melodieën, waardoor het wel een catchy album geworden is.

Smooth en Empty blijken verschrikkelijk verslavende nummers te zijn voor mij, zo ook de nummers met Bibi Bourelly (voornamelijk Oasis). Enough is dan weer een vreemde eend in de bijt op dit project aangezien dit Russ hard ziet spitten op een knallende beat, ook een absoluut hoogtepunt. Fatima is ook nog benoemenswaardig.
De rest van SANTIAGO is gewoon goed, maar niets speciaals. Die hoogtepunten die ik hierboven opsomde zijn ook niet meteen speciaal om eerlijk te zijn maar ze blijven lekker in het gehoor liggen.

Geen verkeerde LP, maar ook niets bijzonder.