Noah Gundersen - If This Is the End (2023)

Folk / Pop
Label: Soundly

1. If This Is the End (3:05)
  2. Swim (4:13)
  3. Better Days (6:02)
  4. Moment Like This (5:40)
  5. Everything Is New (5:32)
  6. Painted Blue (5:00)
  7. Haunted House (3:44)
  8. Headlights (4:20)
  9. The Future (4:25)
  10. Terrible Freedom (4:56)
  11. Love Is Blind (4:11)
Tot nu toe heb ik Noah Gundersen altijd links laten liggen. Een mens kan nu eenmaal niet alles beluisteren.

Toch maar eens aan begonnen. Fraaie liedjes, maar misschien net iets te keurig. Toen ik de goedkeuring thuis kreeg snapte ik het dan ook gelijk: veilige, gevoelige liedjes die de scherpe randjes missen maar die ondanks dat wel mijn goedkeuring kunnen verdragen, maar net iets tekort komen.

avatar van Tha)Sven
Ik sluit me aan bij Eric. De singles vind ik wel heel sterk, de rest toch aanzienlijk zwakker. Live klinkt het trouwens beter, nummers zijn beetje overgeproduceerd. Deed me wat dat betreft wel denken aan John Mayer. Maar goed, zelfs het minimum op deze plaat is nog altijd bovengemiddelde pop.

avatar van dynamo d
Prachtig album van Noah Gundersen. Vooral Better Days vind ik heel erg mooi maar Swim, Painted Blue, Haunted House en Love Is Blind mogen er ook zijn!