Jimmy Barnes - Barnestorming (1988)

Australiƫ
Label: Mushroom

1. Driving Wheels (5:35)
  2. Good Times (3:56)
  3. Too Much Ain't Enough Love (6:02)
  4. Lessons in Love (4:26)
  5. Working Class Man (4:10)
  6. Waitin' for the Heartache (4:54)
  7. Do Or Die (4:54)
  8. When a Man Loves a Woman (4:39)
  9. Last Frontier (6:53)
  10. Seven Days (4:11)
  11. Temptation (3:30)
  12. No Second Prize (4:42)
  13. Walk On (4:19)
  14. Rising Sun (3:32)
  15. Without Your Love (4:44)
  16. Paradise (3:18)
avatar van vielip
Nog geen reacties bij dit prima live album? Vreemd!! Opgenomen tijdens de tour van het album Freight train heart. Genoeg moois dus! Enige minpuntje is dat het publiek na elke 4 nummers wordt weggedraaid. Daardoor krijg je niet de indruk dat het één concert is. De cover When a man loves a woman had om mij ook niet gehoeven trouwens maar verder is het genieten geblazen!!

avatar van Bravejester
Inderdaad een lekkere plaat ( net als Freight Train Heart trouwens ).

Volgens mijn boekje zijn de opnames gemaakt van December 1987 t/m Februari 1988; het lijkt er dus op dat dit inderdaad niet 1 concert is! Technisch was het vast en zeker mogelijk geweest dit aan te passen maar misschien is er bewust voor gekozen.

Ik vind trouwens The Last Frontier beter op het FTH dus vandaar hier niet als 1 van de favorieten.