Emeli Sandé - How Were We to Know (2023)

Label: Venus

1. All This Love (3:30)
  2. My Boy Likes to Party (3:25)
  3. Lighthouse (3:21)
  4. How Were We to Know (3:12)
  5. Too Much (2:54)
  6. Nothing We Can't Handle (3:32)
  7. Like I Loved You (3:32)
  8. There for You (4:25)
  9. True Colours (3:40)
  10. End of Time (3:59)
  11. Love (5:45)
  12. Cos of You *
Prachtig album geworden! ❤️

Of deze het vorige album overstijgt, weet ik nog niet. Maar hij komt zeker in de buurt!

Dit is een album dat voor mij kans maakt om mijn album van het jaar te worden. De puurheid van haar stem, de tijdloze sound en de fijn gemaakte liedjes maken het voor mij een topplaat! Dit kan echt wel eens haar beste werk zijn tot nu toe.

Ik doe er een halve ster bij! Het album wordt eigenlijk steeds (lees: nog) mooier. Afgelopen zomer stond ‘There For You’ hier op repeat en ook de titeltrack heb ik veel gedraaid. Favorieten op dit moment zijn ‘Nothing We Can’t Handle’ en ‘Like I Loved You’. Maar eigenlijk is alles op dit album heel erg goed!!

Blijft bijzonder dat zo’n getalenteerde singer-songwriter met zulke goede albums zo weinig aandacht krijgt…