Cast King - Saw Mill Man (2005)

Country

5. Numb (1:47)
  6. Peggy (2:22)
  7. Cheap Motel (2:49)
  8. Low Low Blues (2:56)
  9. Wrong Time to Be Right (2:48)
  10. Memphis, TN. (2:18)
  11. Under the Snow (2:18)
  12. Outlaw (4:07)
avatar van Ducoz
Woody Guthrie-achtige folky muziek met de vocale geest van Johnny Cash uit de American-tijd die nooit ver weg is.
Aanradertje voor Hendrik68 en Lura

avatar van Lura
Om eerlijk te zijn, ben ik niet zo'n grote fan van Johnny Cash, maar zal een poging gaan wagen. Bedankt voor de tip!

avatar van Ducoz
Ik hoor de echo van Cash wel, maar dit is toch nog wat anders hoor. Het album staat in zijn geheel op youtube, hierbij de link:

Cast King - Saw Mill Man - YouTube

avatar van Lura
Klinkt goed, jammer dat het album niet op Spotify staat.

Hendrik68
Ja, dit is wel aan mij besteed. Heerlijke countryblues, heerlijk relaxte sfeer. Dat mag ik wel. Ik ben ook geen Cash liefhebber trouwens. Dus als die invloed er is dan stoort het niet in ieder geval.