Dylan LeBlanc - Coyote (2023)

Folk / Rock
Label: ATO

1. Coyote (4:05)
  2. Closin' In (3:11)
  3. Dark Waters (4:31)
  4. Dust (4:14)
  5. Forgotten Things (3:57)
  6. No Promises Broken (3:49)
  7. Stranger Things (3:48)
  8. Hate (4:20)
  9. Wicked Kind (5:08)
  10. Telluride (4:03)
  11. Human Kind (4:57)
  12. The Crowd Goes Wlld (3:34)
  13. The Outside (3:17)
avatar van Poepie34
Zo mooi: No Promises Broken

avatar van TEQUILA SUNRISE
Las een goede recensie over dit album in de ochtendkrant.
Wat flarden beluisterd en ik ben zeer aangenaam verrast.
Voor deze plaat ga ik eens uitgebreid de tijd nemen.

avatar van Broem
Dit is een pareltje zeg. Wel ooit van hem gehoord als artiest maar z’n muziek was mij onbekend. Soort album waar er erg veel van worden gemaakt maar voldoende onderscheidend door een zeer fraaie sound en een stem die mij erg aanspreekt. Iets meer americana/country dan folk/rock vind ik maar dat is ondergeschikt. Dikke voldoende.

Zag deze naam passeren op "OOR" . Eens beluisterd op you tube. Wow. Prachtig zeg ! Gaat op mijn To Do lijstje van cd aankopen.
Altijd leuk om weer nieuw materiaal te ontdekken ....

avatar van Dim
Dim
Fijne uptempo- americanaplaat met af en toe heerlijke solo's.

avatar van Zwaagje
Ik kende de beste man niet, maar het nummer Coyote komt langs op een playlist na een album op Spotify en ik wilde direct weten van wie dit is..... Dan is Spotify toch ergens goed voor. Ik ga hier even voor zitten....eerste luisterbeurt smaakt jaar meer.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Heb de plaat ondertussen in huis en is absoluut de moeite waard.
Heeft nog wel enkele draaibeurten nodig om op waarde te schatten.

avatar van Zwaagje
Fijne ontdekking voor mij voorlopig een 4.0* en als het album blijft groeien koop ik het fysiek.

avatar van TEQUILA SUNRISE
Voor mij de ontdekking van 2023!
Heerlijke plaat van een voor mij tot kort totaal onbekende artiest.
Stem doet mij wat denken aan Ray La Montagne.
Intro van het nummer Wicked Kind heeft wat raakvlakken met The Chain van Fleetwood Mac.
Hoogtepunten zijn voor mij het titelnummer, Forgotten Things & Wicked Kind.
Begin met 4 sterren met uitzicht op meer.

voila .... Net besteld. Zeer benieuwd alvast

TONYLUNA schreef:
voila .... Net besteld. Zeer benieuwd alvast

Altijd leuk om weer een nieuwe naam te mogen verwelkomen in mijn cd collectie. Heb geen idee of de rest van zijn materiaal ook zo sterk is, maar dit schijfje is alvast genieten.
Liefhebbers van Ray Lamontagne kunnen dit plaatje blindelings aanschaffen.