Tara Clerkin Trio - On the Turning Ground (2023)

Avant-Garde / Jazz
Label: World of Echo

1. Brigstow (6:46)
  2. World in Delay (3:59)
  3. Marble Walls (5:33)
  4. The Turning Ground (4:25)
  5. Once Around (5:21)
avatar van philtuper
Hemelse EP! Dit zou veel meer mensen moeten aanspreken. Stuk voor stuk prachtige nummers. Luister bijvoorbeeld eens naar Marble Walls of The Turning Ground. Wat ik al zei, hemels!

avatar van vivalamusica
philtuper schreef:

Helemaal mee eens, ben hier ook al een aantal weken zoet mee…

avatar van philtuper
Half jaar later en het is eigenlijk alleen maar beter geworden. Gisteren het genot gehad om deze te mogen beluisteren op een top notch geluidsinstallatie en dan klinkt het echt nóg beter dan het al deed.