Elizabeth McQueen and the FireBrands - Happy Doing What We're Doing (2005)

1 stem

Label: Me and My

1. Love's Melody (3:19)
  2. When I Write the Book (3:38)
  3. Annie Get Your Gun (3:39)
  4. You Ain't Nothin' but Fine (2:57)
  5. Dirty Little Secret (3:45)
  6. Almost Blue (2:52)
  7. Happy Doing What We're Doing (3:49)
  8. All I Need Is Money (2:58)
  9. A1 on the Juke Box (3:06)
  10. Local Girls (3:35)
  11. Home to You (3:59)
  12. That's It, I Quit (2:39)
  13. Seven Nights to Rock (2:39)
avatar van Willem B
Na het album "The Fresh Up Club" waagt Elizabeth McQueen zich aan een cover album.
Niet zo maar een plaat met covers maar een die specifiek nummers bevat die we kennen als pub rock.
Een vrijwel uitsluitend Brits fenomeen vertolkt door een Amerikaanse band. De originelen van o.a. Dave Edmunds, Nick Lowe en Squeeze mogen als bekend worden verondersteld en worden met respect uitgevoerd.
Andermaal is Dave Sanger de producer van het geheel en pubrocker van het eerste uur Austin DeLone geeft acte de presence.
Geen experimenten of eigen interpretaties maar puur spelplezier en enthousiasme.
Wereldschokkend is het allemaal niet maar het luistert lekker weg en voor mij derhalve drie en een halve ster waard.