HAAi - DJ-Kicks (2023)

Australië
Dance
Label: !K7

1. HAAi - Intro (1:49)
  2. Pan Sonic - Lähetys / Transmission (2:03)
  3. HAAi - ZiGGY (DJ-Kicks) (5:17)
  4. The Blessed Madonna - Strength (2:50)
  5. Jaco - Show Some Love [Rhythm Invention Remix] (4:29)
  6. Agoria - Boomerang (3:59)
  7. HAAi - SHiNE (DJ-Kicks) (3:43)
  8. Manni Dee en River Moon - HOT (2:49)
  9. I. JORDAN - Life on the Wing (3:55)
  10. Perc & Fractal - Up [Perc Remix] (3:14)
  11. Radiotrance - Plasma (5:08)
  12. Tunnidge - Geddeon (2:58)
  13. Surusinghe - Bet (1:58)
  14. Cocktail Party Effect - Make It Undone (1:25)
  15. Koreless - Seven (Drumhell) (3:16)
  16. Christian Smith & John Selway - Total Departure (7:22)
  17. HAAi, Jon Hopkins en KAM-BU - Always Ascending (DJ-Kicks) (5:48)
  18. DJ PGZ - Quality High * (3:38)
  19. Joshua James - We Go Again * (5:38)
avatar van T.O.
Al de tweede DJ-Kicks dj binnen korte tijd die mij geen belletje doet rinkelen...ik word oud.

avatar van Mjuman
T.O. schreef:

Ouder worden schijnt gepaard te gaan met verlies van gehoor. Misschien even langs Schoonenberg?

Kan ook te maken hebben met relatieve verzadiging - ervaar regelmatig hetzelfde, ook bij andere - langlopende series.

avatar van trebremmit
T.O. schreef:

Ik vind haar album wel goed, geen idee wat haar mixkwaliteiten zijn.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Ze heeft de Essential Mix of the Year een keer gewonnen, dus heel slecht kan het niet zijn. ZiGGY hoor ik net voor het eerst en dat is wel een lekker stuwende, ravey technotrack.

avatar van remcodurez
Ga het zeker eens checken, al is het om enkele voor mij nostalgische nummers als 'Up' of 'Total Departure' terug te horen.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Mixtechnisch (qua trackkeuzes, overgangen, spanningsboog) is dit een meer dan uitstekende mix. Jammer dat het muzikaal niet helemaal mijn ding is, anders had deze DJ-Kicks op pole position gestaan voor mijn mixplaat van het jaar.

avatar van trebremmit
Beetje gejaagd, mixen kan ze wel maar de nummers vind ik niet zo boeiend, alleen Plasma is wel een toffe ontdekking.