Wolvennest - The Dark Path to the Light (2023)

België
Label: Ván

1. Lost Civilizations (3:46)
  2. Adversaries (7:14)
  3. Deathless Love (7:04)
  4. The Timeless All and Nothing (6:01)
  5. The Dark Path to the Light (8:57)
  6. Accabadora (7:29)
avatar van ProGNerD
Mooie 1e kennismaking met deze band met een vrij unieke sound. De afsluiter Accabadora vind ik echt bijzonder en het hoogtepunt van deze mooie plaat !

Ook iets voor jou ABDrums ?

avatar van Alicia
Ah, deze in 2023 gemist! Ik ga snel luisteren.

avatar van ABDrums
'Intrigerend' is het eerste woord dat in me opkomt. Deze nodigt zekersteweten uit tot meerdere luisterbeurten. Echt weer zo'n typische 'speurplaat' waarbij de laagjes en texturen zich langzaam maar zeker prijsgeven; heerlijk. De zang is nog wel even wennen moet ik zeggen, hopelijk valt dat kwartje nog in de toekomst.

avatar van Apollo
Aangenaam duistere sfeer en instrumentaal gezien wel aardig, maar ik voel geen klik met de zangeres. Haar stemgeluid en -bereik vind ik verre van bijzonder en ontbreekt mijns inziens aan emotionele lading.