Carrie Lucas - In Danceland (1979)

1 stem

Dance
Label: Solar

1. Danceland (6:54)
  2. Sometimes a Love Goes Wrong (4:09)
  3. Are You Dancing (6:19)
  4. Dance with You (6:36)
  5. I'm Gonna Make You Happy (4:15)
  6. Southern Star (6:39)
avatar van musicfriek
Deze zangeres heeft in Nederland niks gedaan, maar in Amerika was ze vrij bekend. Toevalligerwijs tegen dit album aangelopen en ik moet zeggen dat het zeer goed bevalt. 5 zeer aanstekelijke disconummers, maar dan niet van de goedkope soort. Goed in elkaar gezet en de stem van Carrie past er perfect bij. Track 2 is een ballad die er ook mee door kan. Topper is Southern Star, wie daar stil bij blijft zitten, spoort niet. Albums als deze lust ik er wel meer van.

avatar van Poeha
musicfriek is er je toen (2007) nog opgevallen dat Armand van Helden van Dance With You een sample heeft gebruikt voor zijn You Don't Know Me (1999)?