Ilse DeLange - Here I Am 1998 - 2003 (2003)

Country / Pop
Label: WEA

1. I'm Not So Tough (4:28)
  2. World of Hurt (3:53)
  3. I'd Be Yours (2:44)
  4. When We Don't Talk (3:00)
  5. Livin' on Love (4:24)
  6. I Still Cry (4:34)
  7. Shine (4:12)
  8. No Reason to Be Shy (4:16)
  9. Heavenless (4:28)
  10. Let Go (3:47)
  11. I Almost Believed (4:27)
  12. Wouldn't That Be Something (4:04)
  13. All the Answers (4:57)
  14. Have a Little Faith in Me [Live] (4:09)
  15. Before You Let Me Go [Live] (6:12)
  16. All the Answers [Live] (5:00)
avatar van Zachary Glass
There you were

Heeft bij mij in de straat gewoond

Zachary Glass schreef:

There you were

Negatief bedoeld ?

avatar van Youri
Leuk overzicht van haar voorgaande 3 cd's. Shine is vooral een lekker nummer. Gezongen met Rosemary's SOn(zanger ex- Abel) Live klinkt ze ook geweldig.

shappy1010
Met greg philigaines op toetsen vind ik Heavenless het mooiste nummer wat ooit door een nederlandse artiest(e) is voorgebracht... ik heb die griet live gezien en werd echt volledig weggeblazen, jeetje die meid ken zingen zeg.

Een ex-lid van de band van Ilse de Lange is mijn achterbuurman. Dus zomers menig maal live kunnen genieten van Ilse.

dit album is een beetje een teleurstelling voor mij,

had haar na het uitstekende World of hurt niet echt meer gevolgd en kocht deze verzamelaar een beetje als in haal race.

Helaas kon en kan ik maar weinig verschil constateren tussen de nrs die ik al kende en nog niet kende.

in de laaste categorie steekt all the answers boven alles uit.

avatar van musicfriek
Een van de weinige zangeressen die ik echt weinig aan vind. Zo'n monotone stem, na 2 nummers heb ik het al helemaal gehad met Ilse. Kom niet hoger dan 1,5*

avatar van Lukas
Ik vind dit trouwens een verschrikkelijk lelijke hoes, met die naam voor haar oog... het is Gabrielle toch niet?

avatar van music4life
de hoes is niet zo mooi, maar het goed tenslotte om de muziek
vind her wel lekkere muziek, maar niet echt muziek, waarbij je zegt: tjonge wat een mooie muziek. meer lekkere achtergrondmuziek

avatar van StefanK
Op zich nix mis met deze verzamelaar, maar als doorgewinterde fan had je er vrij weining aan... Daarbij werd de cd veel te snel uitgebracht... wat is nou 5 jaar? Clean Up verscheen een half jaar eerder! Tja, de stal van Warner werd destijds opgedoekt en Ilse had nog 1 cd moeten maken voor het contract... simpele zet dit dus...