Kevin - Wonderland (2023)

Label: Noah's Ark

17. Kalm (2:57)

met GOR

18. Nog Bedankt (3:20)
avatar van thomzi50
Op zich een toffe MC, Kevin, al zal ik nooit echt liefhebber worden van zijn wat lijzige, trage flow. Deze plaat is duidelijk zorgvuldig in elkaar gezet, er staan toffe tracks op (de opener vind ik sterk), maar ik vind het toch ook best veel inwisselbaars. Alsof hij net niet helemaal weet wat voor sound hij vooral wil: openhartig, straat, gecontroleerd?
De gastrappers zijn vaak meer stoer of straat dan Kevin zelf, wat die nummers een wat gekke sfeer geeft. Maar misschien is dit zo'n plaat die ik meer ga waarderen als ik meer van Kevin heb beluisterd.