Cheater Slicks - Don't Like You (1995)

Punk

9. Poor Me (4:13)
  10. Sadie Mae (5:26)
  11. Mystery Ship (9:17)
avatar van dj maus
Geproduceerd door Jerry Teel en Jon Spencer.
En dus klinkt deze plaat ook als een mix van Chrome Cranks en Blues Explosion.

Must have voor de liefhebbers van de vuigere rioolrock.

Ooit nog in de FNR gezien voor een man of 10 publiek.

Het geweldige Mystery Ship is een cover van een mij onbekende band met de naam Mystic Tide. Should I is ook een cover, maar heb nog niet achterhaald van wie. Ben wel benieuwd, want het is een geweldig nummer.

avatar van mayhemblik
Prachtige knetter garage punk plaat, lekker agressief en toen ik ze live zag had ik geen vuur bij me en de rest van het publiek ook niet en ik heb het aan alle 15 mensen gevraagd.
Waar staat FNR voor?
Misschien waren we er wel samen.

avatar van dj maus
FNR = de Effenaar in Eindhoven ;-P

En ik ben er inmiddels achter dat The Mystic Tide een psychedelische rockband uit de 60's is, die slechts een handvol obscure singles op hun naam hebben staan. Deze zijn ooit, in de jaren 80, aangevuld met enkele studiojams, op een inmiddels al even obscure cd gezet.

Maar liefhebbers van de Cheater Slicks wil ik die cd toch ten zeerste aanbevelen.

Heerlijk blijft dit