Timesbold - Not Still Here (2023)

Folk
Label: DevilDuck

1. Stuck in a Wind (4:54)
  2. Don't Want to Live (3:01)
  3. Holiday (3:16)
  4. A Face Like This (2:21)
  5. Slaughterhouse (2:48)
  6. What a Fool am I (3:00)
  7. Constant State of Goodbye (2:27)
  8. Old Orleans (2:20)
  9. Time Lapse Skies (2:16)
  10. From Miles Below (3:03)
  11. You Are a Self (1:58)
  12. You Never Know Your Neighbor (2:34)
  13. I Cracked the Earth (2:43)
  14. Now I Lay (1:43)
avatar van muziekobsessie
stuck in the wind is al prachtig. ze spelen in paradiso zag ik
he de gehele plaat staat al op you tube

Jammer dat deze geweldig band weinig aandacht krijgt. Ik heb al hun albums en ze zijn stuk voor stuk geweldig! Ik zag deze band voor het eerst live in de Willem II in Den Bosch, ruim 12 jaar geleden. Hun tourbus was opengebroken en hun instrumenten gestolen! Ze speelden die avond op geleende instrumenten, en dat deden ze fantastisch. Vorige maand waren ze opnieuw in Den Bosch en frontman Jason Merrit was na 12 zware jaren van alcoholverslaving gelukkig weer in vorm. De band speelde een prachtige set van mooie breekbare liedjes. Hun nieuwe album 'Not still here' is opnieuw een bewijs de kracht van deze band: mooie poëtische liedjes maken.

avatar van Tonio
Zojuist Eye Eye weer eens beluisterd. En daardoor zag ik dat ik dit album vorig jaar gemist heb.

Fijn om te horen dat ze weer terug zijn. De stem van Jason is minder 'dun' geworden, maar heeft blijkbaar ook geleden onder zijn alcoholverslaving. Beetje bibberig dus.

Maar de songs zijn wel weer prima. Ik schat het album qua niveau vooralsnog zo'n beetje hetzelfde in als hun debuutalbum en Ill Seen, Ill Sung.