Bløf - Een Manier Om Thuis Te Komen (2007)

Alternatieve titel: Umoja Live

Pop / Wereld
Label: EMI

1. Een Manier Om Thuis Te Komen (4:39)
  2. Donker Hart (4:14)
  3. Wennen aan September (4:44)
  4. Mens (4:17)
  5. Dansen aan Zee (5:27)
  6. Geen Tango (4:49)
  7. Nishike (Omarm) (4:41)
  8. Laag bij de Grond (5:48)
  9. De Mooiste Verliezers (11:23)
  10. Kauwgom, Thee en Wierook (3:29)
  11. Aanzoek Zonder Ringen (4:54)
  12. Welkom Thuis (4:36)
  13. Regen (4:06)
avatar van Reijersen
Live staat Blof altijd wel z'n mannetje. Op deze plaat wederom. Het UMOJA concept wordt live beter uitgevoerd als op het reguliere album, naar mijn mening.

waar is 'Alles Is Liefde'

avatar van Reijersen
*star* schreef:
waar is 'Alles Is Liefde'

Op de soundtrack van de film.

Joy
nu nog een manier om voor eeuwig en altijd nooit meer iets van deze band te vernemen

avatar van Saldek
Shit, wie had dat ooit kunnen denken? Ik was altijd onder de indruk van hun poëtische teksten in soms behoorlijk poëtisch muzikale sfeer. Daarom had ik deze aangeschaft. Maar dat ik zó verrast kon worden had ik niet durven denken. Die gasten weten ook verdraaid goed te rocken! Niet dat dit per definitie rockmuziek is, maar ze bewijzen maar al te goed met de enkele rocknummers hoe zoiets in elkaar steekt. Totaal verrast. 4*

avatar van koel
Mooi album!

avatar van Twinpeaks
Goed stevig album van Blof.Live zijn ze een goed op elkaar ingespeelde groep ,die het rocken niet schuwen.Ik vind Mens hier het beste nummer en het oprekken van De Mooiste Verliezers is een knap staaltje van spanningsopbouw.Ik ga voor 4 sterren.

WPE
Ik ben geen liefhebber van Nederlandstalige muziek, maar voor Blof maak ik een uitzondering. Dit album is een goed voorbeeld van een band die erg goed op elkaar in ingespeeld, en een goed geheel vormt tijdens zo'n live optreden als dit. En de nummers die ten horen worden gebracht zijn prima, afwisselend en over het algemeen mooi. Ik vind alleen het eerste nummer, waar zo'n dame op de achtergrond door de zang van Pascal heen zingt niet zo geslaagd, maar voor de rest, een uitstekend album!

WPE
O ja, en "Dansen aan Zee", vind ik ook bepaald niet geslaagd. Ik weet niet welke exotische taal die vrouw zingt, maar ik ben er niet weg van.