Non Phixion - The Green CD / DVD (2004)

Label: Uncle Howie

1. Intro (1:16)
  2. Existence (3:55)
  3. Farragut Road (0:39)
  4. We All Bleed (3:47)
  5. Eclipse Promo (2:44)
  6. Info Junkies (4:21)
  7. Caught Between Worlds (3:37)
  8. 89.9 Freestyle 1 (4:38)

met Necro

9. Make It Happen (3:01)

met D.V. Alias Khryst

10. The Freshfest (2:28)
  11. Illuminati (0:58)
  12. Big Don Vincenzo (1:03)
  13. Area 51 (1:35)
  14. 89.9 Freestyle 2 (4:03)
  15. Criminal (2:32)
  16. Doo Wop Freestyle (1:46)
  17. 89.9 Promo (1:51)
  18. Implantable Transponders (0:55)
  19. The Full Monty (2:57)
  20. Skum (2:51)
  21. Toothache (0:42)
  22. Food (3:28)
  23. Hot 97.1 Freestyle (2:41)
  24. Don't Get Beside Yourself (2:46)

met Hostyle

25. Refuse to Lose (4:50)
avatar van BoordAppel
Een paar erg vette tracks maar het geheel is te onsamenhangend voor een echt hoge score. Het geluid van de opnames laat soms ook te wensen over. De DVD is trouwens wel erg interessant.

Melle K
Toch zijn Caught Between Worlds en Skum zeer goede nummers, de freestyles en promo's zijn alleen leuk als je echt van Non Phixion houdt.

Ga deze nog wel kopen ben erg benieuwd naar de DVD.

avatar van P.O.W.
De DVD is 1 van de beste Hiphop DVD's in m'n collectie, en de CD is ook zwaar ok. En dat het geluid soms wat te wensen overlaat heeft te maken met het feit dat het live opname's (Meestal van radiostations) zijn. Zeker een must have voor de Psycho+Logical fan, die DVD is echt vet.
Live shows, Video's, Dope interviews met alle members (Ill Bill, Sabac Red, Goretex & Dj Eclipse) en ook vette verhalen van hoe hun zijn begonnen en andere gesprekken met ondermeer Uncle Howie en Q Unique (Arsonists). Zoals ik al zei, een must have voor de fans.

dope cd/dvd..uit 2004 dus ik wacht al op een new cd

avatar van MJ_DA_MAN
jeronimus72 schreef:
uit 2004 dus ik wacht al op een new cd
Dan zal ik je moeten teleurstellen, want de mannen van Non Phixion zijn uit elkaar.

Social_Mask
En dat is best jammer..
Maar dit is nog een erg goede cd. Wel wat minder dan de vorige, maar nog steeds goed. Hun vorige is misschien nog wel een 5* waard. Deze vind ik 4*, maar ligt tegen de 4,5* aan. Caught Between Worlds is een zeer mooi nummer. Elke wat rustige nummer springt er steeds uit. Goed album, weer goed gerapt en ook weer goede raps.

4*, ook dit kan veranderen.

Wel tof voor erbij, maar komt niet eens in de buurt van The Future Is Now.

avatar van Rhythm & Poetry
Veel harde beats en uitstekende rhymes. The Future Is Now is idd een stuk beter, maar dit werk is zeker niet verkeerd.

avatar van discipline
wel een aardig album met een paar prachtige nr's zoals food en caught between worlds alleen al die freestyles zijn niet echt mijn ding.

Relax
Wat een slechte rappers eigenlijk.. je hoord overduidelijk dat ze moeite hebben met een flow aanhouden...
Per 4 zinnen hoor je ook dat er opnieuw opgenomen word, erg jammer.

avatar van Shelter
Ik ben geen groot Non phixion fan...inderdaad de rappers (zoals Relax al zei) kwa flow vind ik erg matig. Muzikaal is het wel aight.
3* voor paar nummers die nog wel lekker klinken, maar overgrote deel is niet echt mijn ding.

ManMonster
Skum

avatar van flow natural
Hetzelfde voor deze.Als iemand weet waar ik deze in goeie staat of gewoon nieuw nog kan vinden mag wat laten weten .

Dank u

avatar van flow natural
Te vroeg om een stem uit te geven want moet hem nog eens goed beluisteren.
Geluid laat soms te wensen over maar je hoort dat het live is opgenomen enzo.
De liedjes die niet live zijn komen het beste over en slaan dan beter aan vind ik.
Er zitten zeker goeie nummers bij,zeker naar de laatste nummers toe.
Zoals skum,refuse to lose ...........

Dvd moet ik nog bezien

Er is een derde album getiteld "nuclear truth" maar daar is momenteel nog niets van in huis gekomen :s.

avatar van discipline
Dat komt denk ik omdat ze uitelkaar zijn

discipline schreef:
Dat komt denk ik omdat ze uitelkaar zijn

Mi sabi

Hoe meer ik de cd beluister hoe beter hij word.Zeker als je tijdens je werkpauze die soms werkdruk geeft even kunt chillen in de auto met deze muziek op.
Die freestyles vind ik zeker een leuke toevoeging.

avatar van Nr.4
Skum is dope, Caught Between Worlds ook, verder heel rommelig. Jammer dat ze nooit meer een echt album hebben gemaakt. DVD is wel ok.