Mula B - Narcopop (2023)

Label: Plus

1. Ik Kijk Soms naar Jou (3:02)
  2. AaAAaa (2:26)
  3. Liefde Is Duur (2:04)
  4. Sannie Is Clean (2:43)
  5. Blokke Gepikt - Interlude (1:29)
  6. Blokke Gepikt (2:29)
  7. Pijp Uit (1:58)
  8. Yeah (2:02)
  9. Allang Niet Meer van Jou (4:27)

met Goldband

10. Wij Zijn Niet Echt (1:50)
  11. Sanitair (1:59)
  12. Magnetron (2:26)
  13. Brikkie voor een Prikkie (2:34)
  14. Goeie Sosa (2:35)
  15. Fentanyl / Flows (2:16)
  16. JNTP (2:40)
avatar van alexander-r
Blokken gepikt en Fentanyl / flows zijn keihard. Verder ook nice nummers maar blijven nog niet echt hangen

avatar van NL_RAPPIN
Niet de gebruikelijke trap beats dus moest hier wel even aan wennen, maar na een aantal keren luisteren kan ik er geen genoeg meer van krijgen!

avatar van MAS
MAS
Net als destijds bij D&G groeit deze plaat met elke luisterbeurt. Een fantastische, verniewende plaat met tracks die hier constant op repeat staan!

avatar van alexander-r
Echt een heel goed album. Klikt steeds beter en is vrij gelaagd. Vind het erg jammer dat dit soort creatieve platen op MuMe niet zoveel aandacht krijgen...

avatar van Mausie
Allang Niet Meer van Jou, guilty pleasure alert. Creatieve producties idd! Ik moet alleen wel een beetje door de rap heen kijken..

avatar van Monsieur'
Mula B is al jaren onderscheidend, en naast dat hij in zijn teksten vooral tapt uit het onmiskenbare criminele circuit waarin hij laveert tussen de straat en de fame is het vooral een innemende en inspirerende man. Kan iedereen aanraden om de documentaire Meesterplusser te kijken waarin heel erg zijn bewijsdrang en innovatie naar voren komt. Ook het korte fragment van 2 weken geleden van 3voor12 laat zien dat we hier allang niet meer te maken hebben met een simpele cokepush rapper maar iemand die zijn ambacht tot kunst aan het verheffen is. Totaal niet mijn muziek, maar ik kan enorm genieten van kunstenaars, in welke hoek dat ook is; hate it or love it, maar Mula Moes is here to stay.

avatar van alexander-r
Winnaar van best kept secret wat mij betreft

avatar van MAS
MAS
Dat geloof ik meteen. Ik zag Mula 2 weken terug in 013 en vond het echt fantastisch.

Ik kreeg afgelopen weekend ook een appje van een vriend van me, die door die BKS show eindelijk de genialiteit van Mula besefte.

avatar van Monsieur'
'Ik heb vrouwen die mij missen want ze kunnen mij niet raken'

avatar van thomzi50
Zin om deze man eens live te zien, na alle verhalen die ik over zijn liveshows heb gehoord, ook nu over Ziggo Dome. Daardoor aangespoord me eindelijk eens in zijn werk verdiept, en wat is dit een slimme, rijke plaat, inderdaad. Zeker de eerste helft vind ik sterk. De tweede helft heb ik iets minder mee, misschien is dat allemaal een kwestie van gewenning. Ik ga dit vaker beluisteren en sowieso meer Mula B checken.