Double Exposure - Ten Percent (1976)

Dance / Soul
Label: Salsoul

1. Ten Percent (7:08)
  2. Gonna Give My Love Away (3:12)
  3. Everyman (7:22)
  4. Baby I Need Your Loving (5:45)
  5. Just Can't Say Hello (3:15)
  6. My Love Is Free (7:39)
  7. Pick Me (3:19)
avatar van T.O.
Ten Percent - de eerste 12" aller tijden

avatar van Kos
Kos
Everyman .

Ten Percent en zeker My Love Is Free zijn heerlijke discoplaten met een goddelijke tweede helft. De enige 2 songs op dit album geschreven door het duo Allan Felder & T.G. Conway, dus daar moet ik eens meer van opzoeken. De rest van het album is helaas bij lange na niet zo goed, al wordt het nergens vervelend.

herman schreef:

Grappig Ik vind Every Man dan weer by far het beste nummer. Helaas heeft Tomoulton hier nooit een mix van gemaakt.

Film Fan schreef:

Grappig Ik vind Every Man dan weer by far het beste nummer. Helaas heeft Tom Moulton hier nooit een mix van gemaakt.

avatar van Poeha
My Love Is Free is voor mij het prijsnummer. Een klinkende discosoul klassieker. Everyman is daarna ook nog een fijne track. Ten Percent doet me weinig.