Donato Dozzy - Magda (2024)

Italiƫ
Electronic / Dance
Label: Spazio Disponibile

1. Velluto (8:42)
  2. Magda (6:01)
  3. Le Chaser (9:07)
  4. Franca (7:15)
  5. Santa Cunegonda (10:12)
  6. Lucrezia (9:45)
avatar van Mausie
Lucrezia is een betoverende leadsingle, smaakt naar meer!

avatar van trebremmit
Vind er niet zo heel veel aan, beetje te emo, niet echt wat ik van hem gewend ben.

avatar van trebremmit
Dozzy die de 70's synth kant op gaat, beetje Klaus Schulze zeg maar. Toch best goed, vooral Magda is mooi.

avatar van -SprayIt-
Prachtig album, mooie opbouw van meditatieve klanken, nergens te lafjes, nergens te veel. Misschien tot nu toe wel de beste release voor mij van dit jaar. Le Chaser is hier favoriet.

avatar van Dim
Dim
Dozzy neemt de tijd, wat resulteert in goed uitgebalanceerde, lang uitgesponnen tracks. Nergens een wanklank, maar ook nergens écht spannend; je hoopt af en toe op een uitbarsting, maar die komt niet. Niettemin een aardige electroplaat voor op de achtergrond.

avatar van trebremmit
Hij is toch ook niet van de uitbarstingen?