Di-rect - Residentie Orkest Sessions Pt. II (2023)

Label: 8ball

1. Come Into the World (7:00)
  2. Still Life (5:36)
  3. No Goodbye (4:57)
  4. Be Strong (4:33)
  5. Wouldn't Understand It (5:46)
  6. 90s Kid (4:00)
  7. Naked (4:01)
  8. Snakebite (6:16)
  9. Lovin' the City (4:26)
  10. Crazy Madonna (8:52)
  11. Soldier On (6:03)
  12. Black Cat (7:08)
  13. You Know Who I Am (4:21)
  14. How My Heart Was Won (3:41)
  15. Through the Looking Glass (6:19)
  16. Wild Hearts (5:59)
  17. Times Are Changing (5:38)
  18. Walk with Me (7:01)
  19. All in Vain (8:12)
Wat een fantastische live registratie met Residentie Orkest is dit zeg, ik was live bij de afsluiter in de Martiniplaza Groningen en ben weggeblazen!

Marcel Veenendaal is echt een fantastisch, uitbundig boegbeeld en niet meer weg te denken van deze band. Wat een stem, energie en charisma heeft deze man.

De tienerpunkband van weleer is een prachtig e volwassen band geworden (al een flinke tijd inmiddels) die het op geheel eigen kracht voor elkaar hebben gekregen om bijvoorbeeld op Pinkpop mainstage te staan of een Ahoy meerdere dagen gevuld krijgen. Mooi prestatie en zo gegund ook.
We zijn hier getuige geweest van misschien wel de allerbeste (live) band die Nederland te bieden heeft. En ik vermoed dat dit nog lang niet het einde is. 4.5 stem van mij