Soil & Eclipse - Necromancy (1997)

Electronic / Rock

4. Rejoice (5:14)
  5. Nocturn (4:13)
  6. Adoramuste (4:55)
  7. The Light (3:27)
  8. Shroud of Turin (4:22)
  9. Fields of Stone (5:02)
  10. Seraphim (4:24)
  11. Fields of Stone [Razed in Black Remix] (4:55)
jean maurice
goede electro gothic/wave, en de zanger heeft een stem!!! op sommige momenten bijna klassiek opera-achtig staat als een huis, favoriete tracks:
Necromancy
Rejoice
The Light
Fields of Stone

jean maurice
trouwens de zanger is een voormalige marinier! in het Amerikaanse leger totdat hij ontdekte dat hij een gouden stem had die makkelijk het tembre van een opera zanger bijhoudt! na een paar zanglessen heeft hij deze band opgericht en een prachtige band was geboren! ik vind dit de beste plaat van Soil&Eclipse vanwege het mooie begeleidende gitaarwerk dat helaas op de volgende albums ontbreekt, maar desalniettemin het uitproberen waard, als er een top twintig was hier dan zou ie er in staan!!

perfume
Dit is toch echt wel een heel mooi New Wave/Gothic album. En als advocaat van de duivel prijs ik u allen dit album met klem aan! Voor mij een van de beste artiesten in het genre. Een aanrader al was het alleen al om die prachtige stem! Deze zanger kan echt zingen!