WORSHIP - More Fire, More Ice (2023)

geen stemmen

Canada
Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. Caress the Snow (24:25)
  2. The Storm Returns (13:50)
  3. Together Again (19:25)
  4. Frozen Flames (27:00)
  5. A Minor Avalanche (44:30)
avatar van Minneapolis
Ik begrijp wel dat de fotograaf het een goed idee vond, en sportief dat de dames er in mee gingen.

avatar van johan de witt
Lange nummers

avatar van Juul1998B
Ah, dus dit is de kerstgedachte...
Rechter heeft een gyatt en ik rizz, dus....
Jkjk
Iemand een idee over de muziek? Of een kenner hiervan?

avatar van Premonition
Functioneel naakt, een term die opeens weer actueel is. Of dat ook voor de muziek geldt is een open vraag…

avatar van dix
dix
Ah, dat had ik nodig na een avond opgeprikt zitten.
Vrolijk kerstfeest

avatar van reptile71
Ja, dit valt op. Op bandcamp even geluisterd, maar is alleen ruis wat je hoort. Dus ook even een andere geprobeerd, zelfde verhaal. O, en bij een download ontvang je alle foto's van de serie, staat er bij. Dus denk dat het weinig met muziek te maken heeft. Maar goed, er zijn ergere dingen. Mooie nieuwe release.

avatar van EvilDrSmith
Wat is iedereen hier plotseling nog laat wakker en actief.
Ik ben op deze pagina beland enkel en alleen omdat ik er een liefhebber van ben.

Eh, van de muziek van Worship, bedoel ik.
Functioneel verdwaald noem ik het dan maar.

avatar van exsxesven
HNW op de voorpagina? What's next, HNW in de top 2000? HNW in de Ziggo Dome? HNW in de Albert Heijn?

avatar van EttaJamesBrown
Zullen ze er gelijk een videoclip opgenomen hebben? Waar is die te zien? Ik vraag dit voor een vriend.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Dit is een Electronic noise album ( Harsh noise wall ) zoals exsxesven aangeeft, en een vervolg van deze Worship - Fire and Ice (2022) .
Wel bizar dat deze opeens op de beginpagina verschijnt

avatar van Darkzone
Op vinyl zou dit goed verkopen denk ik zo.

avatar van IntoMusic

avatar van EvilDrSmith
EvilDrSmith schreef:
IntoMusic schreef:
Zeker, dat schrijven er meerdere… alleen maar om de muziek
Klik maar even op het linkje dat ik erbij had gezet in de zin eronder. Dan snap je wat ik bedoel en dat ik ook écht de muziek bedoelde.

Al is het idd wel jammer dat het oeuvre van deze Worship (nog) niet op vinyl is uitgebracht (zelfs niet op cd). Glossy cover, gatefold hoes met 12"x12" 16-pagina's tellend fotoboekje voor de "songteksten" en sfeerreportages enzo. Ik zou 'em wel in de pre-order bestellen.