The Flirts - Blondes, Brunettes & Redheads (1985)

1 stem

Dance
Label: CBS

1. You & Me (3:55)
  2. New Toy (5:18)
  3. Voulez Vous (3:08)
  4. Come to Me (4:02)
  5. I Wanna Wear Your Ring (3:45)
  6. Crazy Guy (3:47)
  7. Just Another Heartache (4:20)
  8. Island Boy (3:39)
  9. Opposites Attract (4:44)
avatar van PEN15
Deze is hetzelfde als The Flirts - The Flirts 1985 maar dan met een afwijkende nummer volgorde?

Ik vind Island Boy, I wanna wear your ring en you & me best lekker om naar te luisteren. Wel grappig dat You & Me hun beste hit schijnt te zijn geweest samen met new toy en oriental boy. Het blijft wel gladde productie van Bobby O met zijn meisjes die eigenlijk niet kunnen zingen, maar de jaren 80 dance beats maken alles goed.

Ergens op internet las ik over een "fan" die zijn record bij Guiness book of records wilde laten opnemen dat hij in een jaar tijd meer dan 50.000 keer naar You and Me had geluisterd en dat er cd's daadwerkelijk zijn versleten door er te vaak naar te luisteren. Woehoe, ik kan me daar eigenlijk wel wat bij voorstellen, het ís een lekker nummertje.