Slimelord - Chytridiomycosis Relinquished (2024)

Label: 20 Buck Spin

1. The Beckoning Bell (7:08)
  2. Gut-Brain Axis (8:33)
  3. Splayed Mudscape (6:47)
  4. Batrachomorpha Resurrections Chamber (5:22)
  5. The Hissing Moor (6:36)
  6. Tidal Slaughtermarsh (8:14)
  7. Heroic Demise (4:56)
Het psychedelische, veel vreemdere broertje van Worm - Foreverglade (2021) - MusicMeter.nl

avatar van Apollo
Niets zo frustrerend als de muziek erg goed vinden, maar afknappen op de zanger. Bij wijlen ben ik onder de indruk van zijn uitspattingen, maar het gros van de grunts vind ik vervelend. De muziek doet inderdaad denken aan Worm. En ook aan Tomb Mold, waar ik de zanger nog net kan hebben maar ook niet onder de indruk ben van zijn grunts. De productie is daarentegen wel overtuigend. Een 3,5* omdat ik het op muzikaal vlak erg goed vind, maar het voor nu bij deze twee luisterbeurten laat.

Apollo schreef:

Ja, daar kan ik het eigenlijk wel mee eens zijn, maar het doet voor mij weinig afbreuk. Dat en de echoput die erop zit, is het toch wel passend. De zang op Demilich - Nespithe (1993) - MusicMeter.nl is bijvoorbeeld ook niet heel boeiend. Maar toch een heerlijk album.

avatar van Apollo
ThirdEyedCitizen schreef:

Grappig dat je dat album noemt, die heb ik namelijk nog lager beoordeeld om overeenkomstige redenen. Zie ook mijn commentaar eronder. Nespithe heeft haar status mede door de vocals verkregen, maar die vind ik dus ook niet boeiend.