Bullion - Affection (2024)

Pop / Electronic

6. Cinch (2:12)
  7. World_Train (5:03)

met Charlotte Adigéry

8. Cavalier (3:26)
  9. Once, in a Borrowed Car (3:07)
  10. Open Hands (2:18)
  11. 40 Waves (4:37)
  12. Hard to Do (2:49)
avatar van Zwammer
Album om in de gaten te houden. Bullion's 2020 single We Had a Good Time vind ik nog steeds een heerlijke track en ook zijn productiewerk voor Westerman kan mij goed bekoren. Vorig jaar gooide Bullion hoge ogen met de productie van Avalon Emerson's The Charm album, wat veel jaarlijstjes wist te halen. Kortom, veel potentieel voor een goed eigen album. Single Rare luistert lekker weg, maar mist op het eerste gezicht wel een sparkle.

avatar van Zwammer
A City's Never (met Panda Bear)

avatar van Zwammer
Plaat bevalt me beter dan verwacht. Singles waren niet zo bijzonder, maar op het album vormt het toch een mooi geheel. Productie is goed, lekker lichtvoetig en warm. Al met al een prima pop album.

avatar van Rain King
World_Train werkt wel een beetje op mijn zenuwen met die viooltjes.. verder een erg leuk pop album

avatar van RuudLangezaal
Geeft mij wat China Crisis-sferen, die waren toen al niet wereldschokkend, maar best aangenaam. Net als deze plaat

avatar van coldwarkids
Een erg aangename plaat!

avatar van Weirdo Wizzy
Zeker een aangename plaat, maar ook eentje die bij meerdere luisterbeurten nog wat teveel aan me voorbij gaat. Al moet ik zeggen dat ik Rare wel in de categorie zeer fijne popmuziek plaats, maar met name World_Train is echt een heerlijke track. Gaat hard op repeat hier