The Manfreds - Maximum Manfreds (2000)

geen stemmen

Uitgebracht in eigen beheer

1. You're No Good (4:13)
  2. Where Did Our Love Go? (3:33)
  3. I Hear You Knocking (3:48)
  4. Don't Let Me Be Misunderstood (3:09)
  5. My Girl (4:08)
  6. Tequila (3:03)
  7. The Games People Play (4:27)
  8. Being with You (4:59)
  9. Got to Get You Into My Life (3:29)
  10. Yeh Yeh (4:15)
  11. I Heard It Through the Grapevine (4:40)
  12. The Letter (3:15)
  13. Bring It on Home to Me (3:17)
  14. What a Wonderful World (3:23)
avatar van nlkink
De Manfreds spelen covers van groepen waar ze vroeger de concurrentie mee moesten aangaan. Op zich doen ze dat goed. De oud-leden van de formatie Manfred Mann (1963-1969) waren veel van de groepen uit die periode technisch de baas. De opnames van de covers klinken wat gelikter dan de oorspronkelijke versies. Maar hier wreekt zich toch dat hun vroegere voorman Manfred Mann niet meedoet want ik heb het gevoel dat hij niet akkord was geweest met het opnemen van een verzameling covers.
Misschien leuk om aan te schaffen na afloop van een concert. Een souvenir van een bijgewoond optreden dat op de plank wordt gezet zonder 't eens een keer te beluisteren.