Arve Henriksen / Harmen Fraanje - Touch of Time (2024)

Noorwegen / Nederland
Jazz
Label: ECM

1. Melancholia (4:00)
  2. The Beauty of Sundays (3:28)
  3. Redream (8:46)
  4. The Dark Light (4:00)
  5. What All This Is (3:52)
  6. Mirror Images (2:48)
  7. Touch of Time (3:17)
  8. Winter Haze (1:11)
  9. Red and Black (2:37)
  10. Passing on the Past (4:13)
avatar van Broem
Fraaie recensie op Jazzenzo trok de aandacht. Uiteraard goed bekend met het werk van Arve Henriksen. De Nederlandse pianist Harmen Fraanje zorgt voor de verdere begeleiding. Toch had ik er meer van verwacht. Hoewel de fluweelzachte touch van Arve het bij mij altijd goed doet klinkt dit album toch te saai. Het komt niet lekker los en kabbelt (excusez moi) teveel voort.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Marco dB en Geert V., jullie hadden op deze plaat gestemd (respectievelijk een 4 en 4.5), maar het album was twee keer toegevoegd. Ik heb de release die als eerste is toegevoegd laten staan, dus als jullie opnieuw een stem willen plaatsen, dan graag bij deze versie van de release.