Stephen O'Malley & Z'EV - Magistral (2007)

geen stemmen

Electronic
Label: Southern Lord

1. 6m 59s from Last 42s Left Channel Only - 26 Track Submix (6:59)
  2. 13m 48s from 34s from 5m - 5m 34s - 20 Track Submix (13:48)
  3. 6m 7s from 36s from 6m 53s - 7m 27s - 34 Track Submix (6:07)
  4. 14m 10s from 1m from 22s - 1m 22s - 28 Track Submix (14:10)
  5. 8m 39s from 1m 18s from 4m 55s - 6m 13s - 18 Track Submix (8:39)
lambf
6m 59s from Last 42s Left Channel Only - 26 Track Submix is wel leuk, maar de bassen van 13m 48s from 34s from 5m - 5m 34s - 20 Track Submix dreunen dat nummer er uit. 6m 7s from 36s from 6m 53s - 7m 27s - 34 Track Submix is een veel drukkere track dan voorgaande. Veel achtergrond geschuif, veel veranderingen in de bassen. Leuk, die piepjes in het nummer . Het volgende ummer is dan weer minder druk, maar een stuk duisterder. 8m 39s from 1m 18s from 4m 55s - 6m 13s - 18 Track Submix begint met gitaren(!) en een drum. Maar ik weet niet of het wel gitaren waren . Dit vind ik eigenlijk de beste track, door de drums en de electronics (hoe zeg je dat eigenljk, die geluiden van de "ambient" ?).

Ps: Nog geen stem van jou Sietse ?, had ik hier toch wel verwacht

Sietse
ik heb deze nog niet gehoord, dus vandaar geen stem van mij.

Sietse
Deze bij het optreden van Z'ev op ZXZW gekocht in september 2008. Een magistraal concert kan ik zeggen, dit was echt heel erg mooi.

Dus dan ga je deze cd toch eens checken en nu onlangs toch maar eens bedacht dat dit wel wat omlaag mag op de lijst.
Vind net dat ene beetje missen dat ik bij het andere werk van de heren wel terug hoor.
Voor mij dus geen geslaagde samenwerking en dus niet zo magistraal.
Geef mij dan maar weer dat optreden.

Sietse
Het laatste vind ik trouwens net zoals lambf wel het beste nummer.

Sietse
Hij draait nu alweer, maar dit keer niet over de koptelefoon.
Ik blijf erbij dat het niet als geheel super sterk is, maar er zitten wel degelijk mooie stukken in.
Toch halfje erbij.

(ik heb zo het vermoeden dat deze nog vaak heen en weer blijft gaan)