Blitzen Trapper - 100's of 1000's, Millions of Billions (2024)

Folk / Rock
Label: Yep Roc

1. Ain't Got Time to Fight (3:30)
  2. Dead God of the Green Arising (2:31)
  3. Cosmic Backseat Education (3:19)
  4. Hesher in the Rain (3:24)
  5. Cheap Fantastical Takedown (3:37)
  6. So Divine (2:11)
  7. Planetarium (3:54)
  8. Hello Hallelujah (2:44)
  9. Long Game (3:20)
  10. View from Jackson Hill (2:22)
  11. Upon the Chain (2:49)
  12. Bear's Head / At the Cove (5:27)
avatar van Poles Apart
De hoes is van de hand van Robert Pollard van Guided by Voices. Verder kan ik hier niks over vertellen

avatar van MarkS73
De singels beloven veel goeds, ik krijg altijd zin in mooi weer van deze band.

avatar van Ducoz
Iedere keer als Blitzen Trapper een stapje terug doet naar de periode Furr en American Goldwing juich ik een beetje. Natuurlijk is het tot op zekere hoogte een herhalingsoefening.. want de bekende Blitzen Trapper loopjes en combinaties van akkoorden komen langs, zij het deze keer helemaal vrij van elektronisch experiment. Prima plaatje.

avatar van Cor
Cor
Ducoz schreef:
Wat een rake beschrijving van weer een mooie Blitzen Trapper. Kan ik niet overheen, dus gewoon quoten