Droom Dit - Of Het Terugkomt (2024)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Geest van het Zuiden (3:13)
  2. Suis in Mijn Oren (2:50)
  3. Laatste Traan (3:32)
  4. Ik Ben Vermoeid Nu (3:59)
avatar van coldwarkids
Suis In Mijn Oren is wel erg aangenaam om in weg te dromen. Heel sfeervol.

avatar van Premonition
Heb ze op Eurosonic gezien, intrigerende band met een spring in het veld androgyne zanger.
Waarom nu twee EP's binnen een jaar en geen volwaardig album? Band met potentie!

avatar van Chameleon Day
Premonition schreef:

In het begin van de jaren 80 was dat (in enige mate) ook goed gebruik, vgl. bijv. Sisters. 7”/12” met nummers die niet ook op LP werden uitgebracht.

Ken dit nog niet, maar ga luisteren.

avatar van Grizzly Bear
Staat op BKS en werd daar werden een aantal mensen enthousiast van. Nu zie ik het hier ook voorbij komen. Toch maar eens luisteren

avatar van Premonition
Toch wel teleurstellende EP. Productie is niet heel helder en dynamisch en live krijg je veel meer beleving mee van de songs door de podiumact van de zanger, jammer.

avatar van Erikpol
Waarom staat dit als eerste op de site als je deze bezoekt?

Erikpol schreef:
Waarom staat dit als eerste op de site als je deze bezoekt?

Dan ga je je elke keer afvragen Of het Terugkomt

avatar van crosskip
Man wat trek ik die zanger slecht zeg. Ik heb in principe niks tegen slechte/matige zangers, maar er zit iets in wat me erg tegen staat. In de refreinen is het nog wel te doen, maar vooral in de coupletten van de eerste 2 nummers vind ik het maar niks. Wel zonde, want verder klinkt wel best tof!

avatar van Chameleon Day
crosskip schreef:

Idem hier. Zang van Spinvis - ook bepaald geen lijster - kan ik prima naar luisteren, van deze zang krijg ik toch echt jeuk..

avatar van Juul1998B
Doet me ergens aan spinvis denken maar daarmee doe ik deze band te kort want ze klinken wel uniek en proberen niemand na te doen!