Chuck Schuldiner - Zero Tolerance (2004)

geen stemmen

Label: Candlelight

1. Track 1 (8:57)
  2. Track 2 (6:57)
  3. Track 3 (7:32)
  4. Track 4 (7:09)
  5. Infernal Death ['Infernal Death' 1985 Demo] (3:00)
  6. Baptized in Blood ['Infernal Death' 1985 Demo] (4:47)
  7. Archangel ['Infernal Death' 1985 Demo] (3:20)
  8. Land of No Return ['Mutilation' 1986 Demo] (3:08)
  9. Zombie Ritual ['Mutilation' 1986 Demo] (4:49)
  10. Mutilation ['Mutilation' 1986 Demo] (3:36)
Sheplays
Gelukkig staat dit album nu op MuMe na wat onduidelijkheid rond de juisterelease. Zelf ben ik niet bekend met deze artiest maar doordat ik het album aantrof in de rejects ben ik me in zijn verhaal gaan verdiepen.

Op de Wiki staat het een en ander te lezen over het tot stand komen van dit album. Lees vooral het verhaal rond zijn ziekte en hoe amerikaanse 'zorg' verzekeraars hun taak verrichten.

avatar van HammerHead
Eeuwig zonde dat dergelijke genieën vaak zo vroeg moeten overlijden. Hij had nog veel interessant materiaal uit kunnen brengen, al waren z'n platen van begin jaren negentig toch wel z'n muzikale hoogtepunt.

avatar van AGE-411
Sheplays schreef:

Toen ik hem als eerste probeerde toe te voegen een poos geleden was dat een met witte hoes...

avatar van HammerHead
Dat is dus deel 2.

Dit vind ik toch wel een aardig cd'tje. Vooral vanwege de 1e 4 nummers... Of moet ik de laatste 4 zeggen De rest had ik eigenlijk al van de demo's, maar altijd leuk om een genie in zijn jonge jaren te horen en dat te vergelijken met de grootheid die hij geworden was. 3*