Xasthur - Subliminal Genocide (2006)

Label: Hydra Head

1. Disharmonic Convergence (1:48)
  2. The Prison of Mirrors (12:34)
  3. Beauty Is Only Razor Deep (6:51)
  4. Trauma Will Always Linger (8:24)
  5. Pyramid of Skulls (2:29)
  6. Arcane and Misanthropic Projection (9:34)
  7. Victim of Your Dreams (6:03)
  8. Through a Trance of Despondency (3:24)
  9. Loss and Inner Distortion (3:57)
  10. Subliminal Genocide (8:43)
  11. Malice Hidden in Surrealism (6:34)
avatar van DannyVanN
De meest donkere en depressieve plaat die ik in een lange tijd gehoord heb. Het hele album lang weet Xasthur een beklemmende, koude, angstige en depressieve sfeer te behouden. Duistere, koude en vooral hypnotiserende riffs houden je een uur lang in een angstige greep. Al het kwade in de wereld wordt door dit album perfect uitgebeeld, en dan hoef je de teksten niet eens te weten.

Een dikke 5.

avatar van Eveningguard
Voor de fans van de diepste dalen van het menselijke ziel. Weinig Black Metal bands slagen erin om zo'n kreet van wanhoop na te bootsen als deze band hier. Het zijn vooral de vocalen die zorgen voor een zeldzaam depressieve sound.

Thekillers87327
Wat een verschrikking, ik kan zelf erg houden van depressieve muziek zoals een joy division maar dit.. lelijk geschreeuw van iemand die totaal niet kan zingen.
Lijkt ook of deze gast totaal geen ziel heeft.
Dit is een bridge too far wat betreft duisterheid.
De gerard Joling van donkere muziek