The Dangerous Summer - Gravity (2024)

Label: Rude

1. I Feel More Like Myself When I'm Losing It (3:43)
  2. Pacific Ocean (3:16)
  3. Gravity (4:22)
  4. You'll See It All Coming (3:38)
  5. What's an Hour Really Worth (3:33)
  6. Turning Love Into War (4:21)
  7. Where Did All the Time Go? (4:07)
  8. With My Pen (2:59)
  9. Wild One (3:33)
  10. Clouds in My Eyes (3:57)
  11. Dream (3:48)
  12. Into the Stratosphere (5:03)
  13. Gravity (The Walls Outside) [Demo Version] *
  14. Clouds in My Eyes [Demo Version] *
  15. Into the Stratosphere [Demo Version] *
avatar van ni slecht
Ze leveren toch weer hoor. Muzikaal uitstekend, de teksten zijn ok, de productie staat er, en het emo-gehalte is in balans. Deze plaat verdient dan ook een eigen smoel in plaats van deze AI-verschrikking die voor een hoes moet doorgaan.

avatar van coldwarkids
Zo goed als het debuut gaat het nooit meer worden natuurlijk. Dat was goud en blijft op eenzame hoogte in de Emo-rock geschiedenis. Dit album is in ieder geval een stap in de goede richting weer sinds hun zwakke vorige plaat Coming Home. Cody Payne mag voor mij weer terug in de band komen en laten zien wat voor variatie hij weer in de band kan stoppen.