Peggy Gou - I Hear You (2024)

Zuid-Korea
Pop / Dance
Label: XL

1. Your Art (1:57)
  2. Back to One (4:58)
  3. I Believe in Love Again (2:56)

met Lenny Kravitz

4. All That (3:53)

met Villano Antillano

5. (It Goes Like) Nanana [Edit] (3:51)
  6. Lobster Telephone (5:20)
  7. Seoulsi Peggygou (서울시페기구) (2:37)
  8. I Go (5:32)
  9. Purple Horizon (3:41)
  10. 1+1=11 (5:32)
  11. (It Goes Like) Nanana [Nanadub] * (6:06)
  12. I Believe in Love Again [Jex Opolis Remix] * (5:50)

met Lenny Kravitz

13. Lobster Telephone [Mogwaa Remix] * (5:56)
  14. 1+1=11 [Spray Remix] * (6:27)
  15. 1+1=11 [Koreless' Beatless Mix] * (5:11)
avatar van Snoeperd
Ik ben toch wel benieuwd hoor! Ik moet zeggen dat ik Nanana ondanks dat het een grote hit is vooral een leuk hitje vind en niet veel meer. Ook I believe in Love Again is niet mega bijzonder. Maar 1+1=11 vind ik dan weer zeer goed. Hoop dat de rest van de tracks meer die richting op gaan, net als het al bekende I Go.

avatar van Arrie
I Go? Die is toch al jaren oud?

avatar van Mausie
I Go had niet gehoeven, idd al zo'n drie jaar oud. Niettemin een heerlijk nummer en ik ben ook mee met 1+1=11, zowel de original mix als de beatless mix.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Meh.

avatar van AstroStart
Zo bijzonder is het allemaal niet, maar de krenten (de singles vooral) smaken niet verkeerd.

Fijn om nu ook een langere versie van 1+1=11 te horen, hoor dat liever dan die edits die ze steeds uitbrengt. Met Lobster Telephone voor mij wel het hoogtepunt hier. Beide echt geweldige tracks.

I Go vind/vond ik ook fantastisch, echt mooie herinneringen aan ook: in de zomer van 2021 stond onder aan de Erasmusbrug daar met prachtig weer een fitnessklas op te springen, net in de periode dat ik helemaal weg was van dat nummer. Maar drie jaar jaar liever had ik liever nog een extra klapper van het kaliber I Go of Starry Night gehoord die nog niet op single was uitgebracht, maar die heb ik volgens mij nog niet gehoord.

De nieuwe nummers zijn eigenlijk vooral downtempo tracks die de singles afwisselen, waarbij Seoulsi Peggygou echt een soort intermezzo is waarin even haar roots langskomen.

Lekker plaatje hoor, voorlopig vermaak ik me hier prima mee. Maar de beste tracks op 1 of 2 EP's was ook goed geweest.