Keke Palmer - So Uncool (2007)

R&B
Label: Atlantic

1. Keep It Movin' (3:49)

met Big Meech

2. Game Song (3:17)
  3. Music Box (3:29)
  4. First Crush (3:53)
  5. Friend Me Up (3:18)
  6. How Will I Know (3:45)
  7. Footwurkin' (3:05)
  8. Rainbow (4:00)
  9. Bottoms Up (3:41)
  10. Skin Deep (3:40)
  11. Wake Up Call (3:12)
  12. Hood Anthem (3:38)
avatar van jowietje
Heey hij staat erop! Ik heb hem afgelopen vrijdag binnen gekregen. Echt een super album dit. De hoogte puntjes op dit album zijn Music nox, Friend me up, How will I know, Footwurkin', Bottoms up en Hood anthem. Het album geeft lekker veel afwisseling, o.a. in up-tempo/ballads en goeie teksten/zoetsappige simpele teksten. Dit album is in Nederland niet verkrijgbaar, maar als je hem via Amazon besteld heb je hem ook zo binnen én voor een mooie prijs. Het kost wel iets meer moeite maar dit album is zeker de moeite waard!

5* Dik verdiend.

Gelukkig, het album staat erop! Het klopt inderdaad dat dit album niet in NL te koop is. Ik heb Keke leren kennen door de site van Jowietje , door het nummer 'Keep It Movin'. Toen het album uit was, heb ik hem natuurlijk meteen besteld!

1. Keep It Movin. Erg leuk nummer dat je meteen een lekker zomers gevoel geeft. 4,5/5
2. The Game Song. Leuk nummer, maar na een paar keer luisteren ben je hem zat. 3/5
3. Music Box. Lekker mid-tempo nummer met een leuk 3de couplet:P 4/5
4. First Crush. Één van de beste nummers van het album. Lekker mid-tempo nummer met een leuke tekst. 4,5/5
5. Friend Me Up. Mwah, het is geen stom nummer, maar ook niet geweldig. 3/5
6. How Will I Know. Mooie ballad met een mooie tekst. 4,5/5
7. Footwurkin'. Leuk druk nummer, na How Will I Know, weer lekker uptempo. 3,5/5
8. Rainbow. Slechtste nummer van de plaat. Niks aan. 2/5
9. Bottoms Up. Leukste nummer van de plaat! Erg vette beat, en leuke tekst. 5/5
10. Skin Deep. Het gaat, niet slecht, maar het mist iets. 2,5/5
11. Wake Up Call. Een beetje zoet, en erg Amerikaans, maar wel een lekker refrein. 3/5
12. Hood Anthem. Geweldige afsluiter, leuke tekst, lekker refrein. 4,5/5

Het is dus een erg goed album, dat je zeker moet hebben! Na 'Keep It Movin' ben je verkocht!

Alles bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 12 kom ik op 3,7 uit. Dat zijn dus 4 sterren voor deze plaat:D

avatar van jowietje
Jammer dat Keke nog niemand anders heeft kunnen overtuigen van haar kwaliteiten! 2 stemmen is erg weinig. Luister dit album, zeker de moeite waard jongens! Tenminste als je van zoetsappige Pop/R&B houd

Ik ken keke palmer al een tijdje...echt een talentje moet ik zeggen! Ook de musicvideos van 'Keep it movin' en 'Game song' zijn echt onwijs leuk!! Ga ook zeker de moeite nemen om dit album in huis te krijgen!!

avatar van Reijersen
1,0
De R&B zangeresje struikelen zo onderhand over elkaar heen de laatste tijd en sporadisch komt er ook echt eentje bovendrijven. Nu zal Keke Palmer toch echt onder de horde blijven liggen want ze valt nergens in op. Ook al zo'n dame die zingt én acteert. Maar het is musicmeter dus het gaat alleen even over zingen.
Tsja, deze dame heeft, zoals al die andere R&B zangeresjes, een flinterdune stemmetje. Hierdoor zingt ze veel in dezelfde toonsoorten en op dezelfde manier. Alle kleine uithalingen lijken op elkaar.Muzikaal hebben we het ook allemaal al 20x gehoord.
Wederom dus een tegenvaller op dit genregebied, maar mijn zoektocht zal halsstarrig doorgaan tot er eindelijk eens een zangeresje niet struikelt en onder massa beland, maar echt boven komt drijven.

avatar van Emile93
0,5
Echt een heel erge teleurstelling: ik dacht nadat ik al deze recensies had gelezen dat het een prachtig album zou zijn, maar het tegendeel is bewezen! Bij de nummers hoor ik amper Keke zelf zingen, alleen het koor! Als je dit soort muziek maakt, moet je wel kunnen uithalen wil het indrukwekkend blijven, zoals Alexandra Burke ofzo. Keke heeft geen sterke stem en dit album gaat daardoor heel heel snel irriteren! Jammer maar ik kan dit album niet een betere beoordeling geven dan een 0,5*. Laat haar maar gewoon acteren want dat kan ze beter dan zingen.