Marc Almond - Little Rough Rhinestones - Volume 2 (2006)

Label: Blue Star

1. Come in Sweet Assasin [Early Alt Version] (5:02)
  2. Lonely Drag (But I'm Alive) (5:08)
  3. Love and I (Are Just Good Friends) (4:56)
  4. Tower of Strength (2:02)
  5. Jealousy (2:45)
  6. You Are My Destiny (2:38)
  7. Mysterious Lover (4:23)
  8. Scarlet Bedroom [Original Version] (3:09)
  9. They Come They Go (5:36)
  10. Shadow of Your Heart (4:45)
  11. Throwing Roses (4:10)
  12. When Bad People Kiss (3:35)
  13. Lonely Go Go Dancer (4:30)
  14. I'll Be Crying (5:54)
Van Marc Almond heb ik zo'n beetje alles wel in bezit, maar hier en daar zijn er nog wat kleine gaatjes te vullen....
Laat daar nu opeens uit het niets user partyprincess opduiken op deze site: nog een Almond-liefhebber gaat natuurlijk niet onopgemerkt aan mij voorbij omdat ze nogal schaars zijn op deze site
En wat bleek? Zij had dit album wat ik nog niet had en ik had weer Volume 1, dus dat werd ruilen natuurlijk.
Het is een heerlijke aanvulling met een paar schitterende juweeltjes. Net als volume 1 zijn sommige nummers qua opname-kwaliteit niet altijd even optimaal, maar daar maal ik niet om want het is allemaal mooi genoeg om flink van te genieten.

avatar van partyprincess
Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven met mijn score he...en ik ik gooi er mooi een halfje bovenop
Heerlijk zwijmel album met jaren '50/'60 sound vertegenwoordigd in nummers als:
- You Are My Destiny (van Paul Anka)
- Jealousy
verder ook een Bacharach nummer:
- Tower of Strength
En prachtige nummers van Almond zelf:
- Lonely Go Go Dancer (erg ontroerend...)
- When Bad People Kiss
- Come in Sweet Assassin
Een heel andere Little Rough dan deel 1, die ik nu dankzij aERo in bezit heb!