Sheila E. - Bailar (2024)

Label: Stiletto Flats

1. Anacaona (4:14)

met Rubén Blades

2. Bailar (4:37)

met Luis Enrique

3. Bemba Colorá (5:05)

met Gloria Estefan en Mimy Succar

4. El Rey del Timbal (4:40)

met Gilberto Santa Rosa

5. Gente Buena (4:31)

met Victor Manuelle

6. The Way That You Do * (5:11)

met Jean Rodriguez

7. Mi Amor (3:36)

met Mychael Gabriel

8. Possibilities (4:20)

met Debi Nova

9. Playa Tequila (4:06)
  10. Descarga Sheila E. (4:56)

met José Alberto "El Canario" en Pete Escovedo

11. Mi Rumba y Tambor * (4:11)
  12. Vuelvo * (4:03)
  13. The Glamorous Life (Latin) * (3:35)
Een echt latin album, waar Sheila terugkeert naar haar roots. Qua zang is ze niet enorm aanwezig en er zijn aardig wat gasten opgetrommeld.

Leuk als je van dit genre houdt, mijn ding is het niet helemaal. Het is dat het Sheila is

Is het de mooie lente/zomer dit jaar? De aanloop naar het concert van Sheila E. in het Concertgebouw Amsterdam waar dit album weer naar boven kwam? Het draaien na dat concert?

Het bevalt me behoorlijk goed namelijk en dat terwijl ik aanvankelijk niet zo enthousiast was. De bonustracks zijn overigens erg fijn.