Melissa Etheridge - I'm Not Broken (2024)

Alternatieve titel: Live from Topeka Correctional Facility

Label: Sun

1. Prelude to American Woman (2:38)
  2. All American Girl (4:30)
  3. Prelude to Born Under a Bad Sign (2:32)
  4. Born Under a Bad Sign (4:46)
  5. Prelude to Shadow of a Black Crow (1:56)
  6. The Shadow of a Black Crow (3:16)
  7. Prelude to Unexpected Rain (0:50)
  8. An Unexpected Rain (8:15)
  9. Prelude to I Want to Come Over (0:18)
  10. I Want to Come Over (5:41)
  11. Prelude to Love Will Live (1:47)
  12. Love Will Live (4:18)
  13. Prelude to Into the Dark (1:30)
  14. Into the Dark (5:20)
  15. Prelude to Come to My Window (0:52)
  16. Come to My Window (4:36)
  17. Prelude to a Burning Woman (0:48)
  18. A Burning Woman (4:53)
  19. Prelude to Bring Me Some Water (1:20)
  20. Bring Me Some Water (5:41)
  21. Prelude to I'm the Only One (0:08)
  22. I'm the Only One (8:20)
  23. Like the Way I Do (13:35)
avatar van IntoMusic
Uhm interessante release van my all time favorite rock chick. Gave setlist ook.Album is volgens mij afkomstig van de gelijknamige documentaire. All American girl klinkt alvast rete strak met een Melissa die er zin in heeft. Moest even aan een vrouwelijke Neil Diamond denken.
Rest van het album deze week eens beluisteren.

avatar van IntoMusic
Na een paar luisterbeurten is het nog steeds een mooie tracklist alleen gaat mij 1 ding behoorlijk storen. Haar stem vond ik altijd erg prettig en passend bij de songs, maar op dit album komt het allemaal te overdreven en gemaakt over. Vooral te horen op de eerste 3 tracks (na anouncement) met het schorre en schreeuwerige geluid. Begeleiding is zoals altijd subliem: An unexpected rain…. diepe buiging. Dacht dat dit een volle pond waard zou zijn maar door haar stem en acteren kom ik niet verder dan 3,5.